Hozzávalók:
- ½ kg túró
- 2-3 dl habtejszín
- 15-20 dkg cukor
- 1 rúd vanília kikapart belseje
- 1 citrom lereszelt héja
- 10 dkg mazsola
- 4 szem őszibarack vagy sárgabarack
Elkészítés:
A tejszínből habot készítünk. A túrót simára keverjük a cukorral, a citromhéjjal, a vaníliával és a mazsolával. Ha nem elég sima vagy esetleg túl száraz a túró, akkor egy kis citromlevet is adhatunk hozzá. A krémbe óvatos mozdulatokkal belekeverjük a habtejszínt. Majd mutatós tálkákba vagy kehelybe szedjük, tetejét barackszeletekkel díszítjük.
A tejszínből habot készítünk. A túrót simára keverjük a cukorral, a citromhéjjal, a vaníliával és a mazsolával. Ha nem elég sima vagy esetleg túl száraz a túró, akkor egy kis citromlevet is adhatunk hozzá. A krémbe óvatos mozdulatokkal belekeverjük a habtejszínt. Majd mutatós tálkákba vagy kehelybe szedjük, tetejét barackszeletekkel díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése