2012. október 12., péntek

Papagájtorta

Hozzávalók:
4 tojás
1 pohár tejföl
25 dkg margarin
30 dkg porcukor
30 dkg liszt
1 sütőpor
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál vaníliás cukor
1 csomag puncs puding

Elkészítés:
A felsorolt hozzávalókat egy tálba helyezzük és csomómentesre keverjük, majd az így kapott masszát 3 egyenlő részre osztjuk.
Az egyik harmadhoz keverjük a 2 evőkanál kakaóport, a másik harmadhoz a 2 evőkanál vaníliás cukrot, majd a harmadikhoz a puncs ízű pudingport. A tepsit margarinnal kikenjük, majd liszttel beszórjuk, s a masszákat színek szerint felváltva helyezzük el benne. Tetejére díszítés gyanánt keverhetünk cukormázat, mely egy egész citrom kifacsart levéből és 20 dkg porcukorból áll. Ezt csomómentesre keverjük, majd a torta kihűlte után egyenletesen elkenjük.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése